Bent Roldgaard

Home / Bent Roldgaard

Bent Roldgaard
Bent Roldgaard
Jeg stiller op til Kommunalbestyrelsen for tredje gang og håber at denne gang bliver lykkens gang, for jeg vil gerne være med til at gøre Hvidovre til en bedre kommune. Jeg mener, at det er vigtigt, at vi sikrer gode forhold for alle børn fra de bliver født, samt lige uddannelsesmuligheder for alle børn og unge i kommunen samt et godt og værdigt liv for alle borgere, uanset baggrund.
Jeg er meget engageret og aktiv i debatten om uddannelse af vores børn og unge. Det er altafgørende, at vi har tilbud, der passer til alle børn og unge, således at de kan vokse op og blive gode og aktive samfundsborgere. Derfor mener jeg også, at det er vigtigt, at vi viser vores børn, at deres uddannelse betyder noget for os, dette kan blandt andet gøre ved, at vi sørger for at deres arbejdsmiljø på skolerne er i orden og lærer dem at værdsætte de ting de har.
Det ligger mig meget på sinde, at vi passer på vores miljø og viser vores børn og omverdenen, at det kan lade sig gøre at nedbringe forbrug og energiforbrug. Derfor går jeg meget op i, at vi omlægger til vedvarende energi, mindsker spild og øger genbrug. Derfor er det vigtigt at have nogle gode energirenoverede kommunale bygninger, som er behagelige for beboere og brugere.

C.V.

Jeg er 52 år, gift med Stine Roldgaard og sammen har vi 5 børn, jeg arbejder som underviser og arbejdsmiljørepræsentant på Nørrebro Gymnasium, hvor jeg underviser i Biologi og Kemi. Jeg har tidligere arbejdet som forsker med mikrobiologisk fødevaresikkerhed og mikrobiologisk forskning.

Uddannelse:
Mat. Samfundsfaglig student (1987)
Cand. Scient i Molekylærbiologi og Historie (Roskilde Universitet 1999)
Ph.D. fra det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet (2004)

Tillidsposter:
Formand for skolebestyrelsen på Engstrandskolen
Formand for skolekontaktrådet (SKOK)
Medlem af ungdomsskolensbestyrelse